© Cevirah v/Cecilie Elvira Lassen.                          Kontakt: +4528444357                            Email: cecilie_lj@hotmail.com                                 Pop up events - skiftende lokaler

Fra uge 44, 2019 starter jeg et efterfødselshold op hos Balance-Me Yoga i hammel. Du kan læse mere her. Ellers er der fortsat Hatha/yin og tweenyoga.se under yogamenuen.
For de voksne tilbyder jeg desuden private forløb hvor vi arbejder i dybden med en given problematik du ønsker. Der er mulighed for kombinere et privatforløb med reiki afpsænidning

Læs mere om forløb her 

Min undervisning tager udgangspunkt i Hatha yogaens klassiske asanas, krydret med inspiration af den mere meditative og blide yin yoga.

 

I mine klasser bliver du inviteret på en rejse ind i kroppens sanseunivers, og vil opleve et legende og dynamisk flow i samspil med mere statiske og styrkende yogastillinger. Gennem fokus på vejrtrækning og mindfull nærvær vil du blive guidet ind i din kropskerne hvor du kan finde ro og afspænding.

Jeg lægger vægt på at yogaen er en individuel praksis der er i konstant forandring og håber at kunne inspirere dig i dit møde med yogaen og hjælpe dig mod en dybere kropsbevidsthed.