© Cevirah v/Cecilie Elvira Lassen.                          Kontakt: +4528444357                            Email: cecilie_lj@hotmail.com                                 Pop up events - skiftende lokaler

Babymassge - et brusebad af kærlighed

June 17, 2018

For lidt over en uge siden drog Alfred og mig på  et spændende eventyr i København. Jeg skulle på et længe ventet kursus i "tryk og glad babymasage" hos de dejlige powerkvinder Katrine Birk og Merete Kongsmark (blid zoneterapi)

 

Nøj hvor var jeg spændt! Det samme var Alfred, der nød det der med at køre tog og charme alle han så.

 

Til dig der måske ikke lige kender de to dejlige kvinder bag uddannelsen, så er de begge to knalddygtige zoneterapeuter, med speciale i baby og børn (og en masse masse andet inden for kropskærlighed) og er klart værd at følge på de sociale medier. Massere af inspirationn og en sindssyg fed energi.

 

Derudover mødte jeg så mange hjertevarme kvinder på uddannelsen og det var en ret magisk uge, med en masse grin, inspiration, viden (og ikke mindst lækre snacks) Det er helt vildt hvordan man efter en uge med helt fremmede mennesker, føler en vild forbindelse. Jeg glæder mig så meget til at følge hele holdet på hver vores vej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At give de mindste en fantastisk start

De første år i et menneskets liv er super vigtige for vores udvikling og indeholder frøene til den måde vi møder verden på. Netop derfor har mit hjerte altid banket for at hjælpe især de mindste.  

 

Med fødslen af min egen lille gut kunne jeg dog mærke helt nye hjerteslag for at arbejde med de helt små poder og deres forældre - hjælpe med at give poweren tilbage til forældrene i det nye eventyr. For den power stod jeg selv og manglede i starten.

 

Midt i babybliss og kærlighed, kan der måske opstå små bumb på vejen i form af kolik, mave problemer, væske i ørene og alt derimellem. Det kan selvfølgelig bane vejen for en masse bekymringer, da vi bare vil have vores baby har det bedst muligt. Hos os var uro og dårlig søvn, enormt stressende de første mange måneder. puha!

 

Som forældre kan man nogle gange føle sig totalt magtesløs i sit ønske om at hjælpe sin lille. Derfor var jeg mildest talt totalt hamrende spændt, da jeg havde meldt mig på Katrine og Merets workshop. Især fordi det er en del af min hjertemission at give dig redskaberne til SELV at kunne gøre en forskel - i dette tilfælde for dig og din baby. (Søg dog altid professionel hjælp hvis der er skævheder eller andet der skal hjælpes på plads) 

 

Hvad kan det der massage

Når babymassage kombineres med en masse lækker og let zoneterapi og akupressur, kan du gøre underværker for din guldklump og hjælpe din baby med

 

Mindre uro og stress i nervesystem

Give bedre og rolig søvn

Hjælpe alle former for alle problemer (Og dem kan babyvhave mange af)

Hjælpe kroppen med at slippe forkølelse, gener ved astma og andre lungelidelser

Booste hele immunsystemet

Hjælpe kroppen med at slippe børneeksem

 

Og så er det jo bare en enorm hyggelig stund at give sin baby massage! Med den blide berøring giver du baby et brusebad af kærlighed, da hormonet oxcytocin bliver frigivet. Det giver en dybere tilknytning og giver baby en meget bedre fornemmelse for egen krop og grænser. Whats not to like?

 

Pludselig kunne jeg selv hjælpe Alfred!

Selvom Alfred er en utrolig mild og meget glad baby, så har den lille fyr altid haft enormt svært ved at give dig hen til søvn og haft rigtig meget uro

 

Det meste af sit liv har an ofte kun sovet 30-45 min af gangen og kun i perioder taget laange stræk. Selvom han var enormt træt, var det næsten stensikkert at han ville vågne efter første søvnperiode på 45 min. Til stor frustration for både ham og mig der bare gerne ville hjælpe ham.

 

En del af forklaringen er jeg sikker på ligger i den meget stressende fødsel vi endte ud i, da det kan overvælde systemet i sådan en lille én. Derudover er han bare et barn der trives rigtig godt med lidt søvn. Jeg kunne dog mærke at der var noget mere på færde - også selvom han havde været til osetopat for skævheder og løsninger i nakke og bækken.

 

På uddannelsen nørdede vi ud over muskler og massagestrøg, også meridianbaner (kinesisk medicin/akupunktur), akupressurpunkter og zoneterapi. Det tilsamme hjalp helt enormt på Alfreds søvn. Jeg blev totalt grebet af meridianerne og kunne efterhånden tydeligt se hvor der skulle behandles mere målrettet.(også på mig selv!) Udover at det har hjulpet ham til at sove meget bedre, har det også været utrolig fedt at se og mærke effekterne med egne øjne.

 

Jeg er så taknemmelig for de to powerkvinder og alle de dejlige og inspirerende kvinder på kurset. Jeg GLÆDER mig til at begynde at undervise dejlige babyer og mamas i babymassage.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Kære frygt - kan vi være venner?

February 15, 2017

1/2
Please reload

Recent Posts

January 10, 2018

November 23, 2017

March 26, 2015

Please reload

Archive