© Cevirah v/Cecilie Elvira Lassen.                          Kontakt: +4528444357                            Email: cecilie_lj@hotmail.com                                 Pop up events - skiftende lokaler

Holistisk Kropsbehandling

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i teknikker bag reiki healing, blid stræk af muskulatur og akupressur. Herigennem, vil du opleve en holistisk behandling der har fokus på både det krosplige, psykiske og energimæssige. Med nærvær og fokus på HELE dig, tilrettelægges en behandling altid ud fra dine konkrete problematikker og din helhedssituation.

 

Behandlingen består primært af blide stræk af bindevæv og muskulatur, som bruges i psykomotorisk behandling, og jeg vil  gennem behandlingen støtte dig i at øge kropsbevidsthed omkring de fokuspunkter vi tilrettelægger forløbet ud fra.

 

Med øget kropsbevidsthed vil du kunne opleve at ændre gamle spændingsmønstre og stå stærkt i din egen power. For mig er det et vigtigt redskab, som du kan tage med dig i hverdagen når du ikke ligger på briksen og får en behandling.

 

Behandlingen understøttes desuden af reiki healing, og akupressur, for herigennem at frigøre fastlåst energi i kroppen. Denne kombination vil give din krop mulighed for at slippe dybereliggende spændinger og herigennem skabe større velvære fysisk og mentalt.

 

 

Holistisk kropsbehandling kan give
  • Dydegående afslapning

  • Mulighed for at slippe uhensigtsmæssige spændinger

  • Lindring af stresssymptomer, søvnbesvær, angst mm.

  • Hæve dit energiniveau og velbefindende

  • Øge kropsbevidsthed og dermed handlemuligheder

  • En god støtte til at arbejde med og lindre smerte

 

Enkelt behandling
Voksne
1,5 time - 650 kr. (studierabat 500 kr.)
 
Børn fra 5 år
1 time 350 kr.

En behandling foregår liggende på madras eller briks, hvor du beholder tøj på. du vil blive tilrettelagt med puder og tæpper.

behandling af børn foregår i børnehøjde og i en tryg ramme med en forældre på sidelinjen hvis i ønsker det.

Behandlings forløb
Voksne
4 x behandling af 1,5 time 2200 kr.
Børn​
4 x behandling af 1 time 1200Kunne du tænke dig at nå mere i dybden med et bestemt område eller tema der fylder meget i dit liv lige nu, kunne et behandlings forløb måske være sagen for dig.

"I mine behandlinger ligger jeg især vægt på nærhed, så du kan slappe af med en følelse af tryghed i et uhøjtidligt rum. Sammen tilrettelægger vi en behandling eller forløb der passer til netop din problematik.