© Cevirah v/Cecilie Elvira Lassen.                          Kontakt: +4528444357                            Email: cecilie_lj@hotmail.com                                 Pop up events - skiftende lokaler

Privat  yoga forløb

Fordybelse og forvandling med yoga og reikihealing

Forløbets opbygning

Med et privat yoga forløb får du muligheden for at gå i dybden med

din yogapraksis eller specifikke ønske for træning. DIT behov ligger basis for forløbet og det kan være alt fra at

  • styrke specifikke områder af kroppen (ryg, mave, ben, skuldre osv)

  • Stressreduktion - og ro til krop og sind

  • Øge kropsbevidsthed og velvære

  • måske en kombintion af flere ting

Med i forløbet får du et skræddersyet program med øvelser, vejrtrækningsøvelser og meditationer. Derudover vil du afslutningsvist kunne vælge mellem en klassisk afspænding eller afspænding med reiki healing efter hver træningsgang.

Du får muligheden for at fordybe dig i din yogapraksis, med et skærpet fokus på både anatomi, allignment og vejrtrækning. Med et privatforløb, får du altså mulighed for en mere dybdegående viden om din egen krop og yogaen.

 

Praktisk information

Forløbet strækker siger over 8 eller 12, uger hvor vi mødes en dag ugentligt, efter aftale. Hver session er på 1,5, med god tid til fordybelse.

Før første session, aftaler vi tid til en snak om hvad du vil have ud af din træning.

Jeg sørger for måtte og yogaudstyr som blokke og bolsters. Hvis du selv har udstyr som du vil bruge, er det selvfølgelig helt fint.

Hele forløbet med materiale og afspænding koster for 8 uger 3000 kr. og for 12 uger 4500. Der er mulighed for ratebetaling

Kontakt mig hjertens gerne på mobil eller mail hvis du har flere spørgsmål.

Forskellige forløb

8 uger - 3000 kr (375 kr pr gang

12 uger - 4500 kr. (375 kr pr gang)

OBS! mulighed for ratebetaling

"Min intention er at inspirere dig på din personlige rejse, hvor du kan genfinde en kontakt til kroppens naturlige rytme og din indre essens.

 

Jeg vil guide dig i arbejdet med at give slip på både kropslige og energetiske blokeringer 
så du kan opleve større velvære.

Med en kombination mellem yoga og reiki healing, vil du kunne opleve en øget balance mellem  krop og sind, da begge traditioner arbejder med at øge dit energiniveau på både det fysiske, mentale og spirituelle plan.


 

Fordele ved privat forløb

Korrekt allignment og kropsbevidsthed

Udover den unikke mulighed for selv at bestemme hvilke områder du vil arbejde med, får du en dybere forståelse for korrekt alignment og anatomi. Du vil blive guidet til at forstå din krop bedre og hvordan du kan bygge styrke og fleksibilitet uden at blive skadet.

Skærpet fokus på vejrtrækning

Der vil være skærpet fokus på vejrtrækning og dens store betydning for din krop/sind og yogapraksis. Der vil være mulighed for at lære korrekt pranayama (vejrtrækningsøvelser) og opleve de gavnlige effekter.

Skærpet fokus meditation og afspænding

Der vil være mulighed for at arbejde mere med den meditative del af yoga på et roligt og dybt plan. Med kombinationen af reiki vil du desuden få muligheden for at opleve en dyb afspænding der går hånd i hånd med yoga

Tilpas din yogatræning til din egen kalender
I et privatforløb er du selv med til at tilrettelægge hvornår den ugentlige session skal foregå. Du undgår derfor at være bundet til et fast holdtidspunkt.