© Cevirah v/Cecilie Elvira Lassen.                          Kontakt: +4528444357                            Email: cecilie_lj@hotmail.com                                 Pop up events - skiftende lokaler

Mit navn er Cecilie Elvirah Lassen og jeg er 25 år, bosat i Hammel. Jeg er totalt fascineret af samspillet mellem krop og sind, og har gjort det til min hjertemission aft hjælpe dig med at finde hjem til dig selv - til en krop og et sind i balance og mere ro. En rejse jeg selv har taget og altid vil være på.

 

Min personlige rejse i det felt har budt på alt fra yoga, rejser gennem det meste af verden, en masse meditation, reiki og andet alternativt kropskærlighed. Det nyeste på min rejse er rollen som mor til min lille dreng, Alfred, fra 2017.

Til dagligt studerer jeg til psykomotorisk terapeut, hvor afspænding og samspillet mellem krop og sind udforskes i en praktisk tilgang, krydret med et teoretisk fundament inden for anatomi, fysiologi, psykologi og pædagogik.

Jeg er certficieret yogalærer med 200 timer fra Ayur-yoga Ashram i Indien, og har herigennem også grundkurser i Børneyoga, Restorativ yoga, Ayuverda, anatomi og uddybende yoga filosofi. Jeg finder løbende inspiration gennem workshops og kurser. Jeg har taget en efteruddannelse i børneyoga gennem Yogarollinger

Siden 2014 har jeg  desuden arbejdet med og praktiseret Reiki healing og har gennemgået en række kursusforløb hos Lillene Mariella Pedersen. Reiki er en kæmpe del af min hverdag,

I juni 2018 blev jeg certificeret Tryk og Glad babymassage instruktør, ved Katrine Birk og Merete Kongsmark bag Blid Zoneterapi.

I min tilgang arbejder jeg altid ud fra en holistisk tankegang, da en helhedsopfattelse af det at være menneske, i mine øjne virker allermest naturlig i forebyggelse og behandling af skader og følelsesmæssige ubalancer.

"Min intention er at inspirere dig på din personlige rejse, hvor du kan genfinde en kontakt til kroppens naturlige rytme og din indre essens.

 

Jeg arbejder altid ud fra en holistisk tankegang, hvor forbindelsen mellem både krop og psyke er et nauturligt udgangspunkt, som du altid vil blive mødt med i både i min yoga undervisning, behandlinger og workshops.

 

For mig er arbejdet med ens indre kerne en personlig oplevelse der er i konstant forandring og sammen vil vi undersøge det rum hvor indre forvandling kan ske."